Tack för mig!

Nu är jag tillbaka i Los Angeles och har både hunnit med en runda på farmers market och en urhärlig hike högt uppe i bergen i Malibu, plus en hel del annat. Inte konstigt egentligen när jetlaggen jagar upp en ur sängen 04.30 i ottan.

Annons

Bara att gå upp och börja röja, liksom. 

IMG_6371

Jag vill tacka för min tid som gästbloggare här på Femina. Det har varit roligt att dela Sverige med er under några veckor. Sajten har blivit så fin. Jag kommer att kika in här för att se alla härliga bilder från de andra fantastiska bloggarna. Roligt att även Ullis börjat, tycker jag. Om ni vill fortsätta att hänga med mig så får ni gärna kika in på min vanliga blogg HÄR! Jag uppdaterar ofta. 

IMG_6408

Det är så härligt att få andas in den friska luften högt uppe i Malibu, och att på kvällen njuta av att strosa längs Abbot Kinney i Venice lagom till att solen ska gå ner. Så mysigt!

Ha det gott och vi ses igen. Kram!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

SENASTE NYTT FRÅN FEMINA